All entries for July 2006

July 27, 2006

Jumpa balik Dee and myself

Hi blog,

Haven't written anything for such a long time…more than a year…loads of things had happened….

Sad..happy…upset…thankful…perasaan sekarang berkecamuk…

At last got in touch with Dee….kawan sekolah rendah…a lot of memories with her…of course living in Kajang was such a disaster for my family…kesusahan…still teringat Kuzan minum susu pakai susu pekat aje…makan maggie most of the time…takde duit nak beli lauk….I still havent' got a clue how did we survive….how did I manage to study, got great results and masuk asrama…tapi sedih utk tinggalkan family dalam kesusahan…

Memories with Dee best alongside bebudak convent kajang yg lain!!Mula2 masa masuk sekolah, memang org tak beberapa layan….and then slowly dah ada ramai kawan….belajar sama2..main sama2..lepak sama2….me with the percussion band…main netball….Dee was one of my best friends back then…dah almost 14 tahun tak jumpa dia…. hopefully now dapat rapatkan balik silaturrahim antara kami…she's strong…


July 2006

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Jun |  Today  | Aug
               1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31                  

Search this blog

Most recent comments

  • oh, hensem nye, jehan miskin!!!!!!! Tahniah!!!!!!!!! 4 meetin jehan…......... by Arysha on this entry
  • i love this song too…thankz for the translate…i can;t do that!! by nuraini on this entry
  • Saya sokong apa yang telah Najmil Faiz lakukan. Bukan senang seorang yang dapat Gred 3 dalam SPM unt… by Tengku on this entry
  • Aiseh kak liza..malu la saya..hehehehhe by Bibi on this entry
  • isk rindu gak laa kat kak rose sapekate xwinduuuuuu… kak kuyan saya dah lame meninggalkan power sy… by apis585 on this entry

Blog archive

Loading…
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXX