August 30, 2006

Mind your own business..

I really hate it when whenever I meet someone, they ask me..when will I finish my PhD?To be honest…that's a really BIG NO question…it's the last thing that you should ask someone who's studying….come on…be sensitive!!!

Also, stop sniffing around other people's business!!!

And don't ever think that wearing hijaab or covering your aurah makes you a better person than others….don't be riak!!


- One comment Not publicly viewable

  1. kak liza

    he he…betul tu kuyan…ingat gak masa tu…ada hamba Allah nie tanya kak liza soalan tu..terus meraung tak tentu pasal kat surau Warwick…itulah orang niat nak ambik berat tapi depa taktau tu soalan amat2 ler sensitif…la nie kawan kak liza kat sini, sensitif na bila orang tanya dia…’bila nak pegi buat PhD?’ ...wei..napa kuyan offline aja hari nie kat yahoo..pasal buku tu..keep lah…suk ada masa kut balik jap sini bawalah…tak urgent tapi penting…fuhhh…happy nya lah ..kuyan ingat gak kat kak liza…kengkurang nanti bila kuyan nak bagi boleh kak liza jumpa kuyan…psss..kuyan apasal dalam gambar tu…kita dah macam sesaiz!

    04 Sep 2006, 09:55


Add a comment

You are not allowed to comment on this entry as it has restricted commenting permissions.

August 2006

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Jul |  Today  | Sep
   1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31         

Search this blog

Most recent comments

  • oh, hensem nye, jehan miskin!!!!!!! Tahniah!!!!!!!!! 4 meetin jehan…......... by Arysha on this entry
  • i love this song too…thankz for the translate…i can;t do that!! by nuraini on this entry
  • Saya sokong apa yang telah Najmil Faiz lakukan. Bukan senang seorang yang dapat Gred 3 dalam SPM unt… by Tengku on this entry
  • Aiseh kak liza..malu la saya..hehehehhe by Bibi on this entry
  • isk rindu gak laa kat kak rose sapekate xwinduuuuuu… kak kuyan saya dah lame meninggalkan power sy… by apis585 on this entry

Blog archive

Loading…
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXX