May 12, 2007

Guess who's coming for dinner?

Seriousss….

I never thought that this old movie is so damned good…

A simple story, of two people of different colours, wanting to get married after knowing each other for a short while, and went to see the woman’s parents, telling them that they wanted to get married, and the same day, the woman invited the man’s parents for dinner…and the whole drama, emotions of a mother, a father, two people in love… wrapped together within just 1 day…

...a simple plot…but so heavy, so emotional, can’t help myself but crying….hahahaha…what a softie….hehehe…..


- 7 comments by 1 or more people Not publicly viewable

[Skip to the latest comment]
  1. miza

    hi kuyan, i am still around.. cuma no reply from u for a very looooong time… miss u

    15 May 2007, 10:42

  2. apis585

    Hi kak kuyan…kak miza…havent heard from u guys for sooooooooo long…
    miss u guys very much!!!

    25 May 2007, 09:57

  3. rose

    uihh jeles2.. apis rindu kat miza n koy jer.. nway koy, aku rasa kita kena gi gym sesama utk release tension.. apa kata??

    04 Jun 2007, 18:59

  4. Yayay tadi gi check doctor aku mcm dah lost weight sket…

    ....tak sedar pun….

    ...exercise pun tak….maybe aku dah tak stress mcm dulu….tapi still stress sebab TNB soh report 11 Aug…mampus!!!!

    ....Ni mesti pekene kek lapis lagik ni…barulah badan naik mcm belon!!!!!Tapi Rose still pandai asingkan telur…natural talent..cayalah!!!

    21 Jun 2007, 19:54

  5. Apis…Miza…Rindu kat korang sebenonyer…Takpelah, korang pun dah otai power systems kan…boleyler ajar aku yg makin lama dah makin tak reti…gondol punya tokwan dan si Dr. ca ya nun alif tu!!!

    21 Jun 2007, 19:57

  6. miza

    rindu ko jugak… hari tuh at last jumpe apis kat alamanda… dia belanje makan laa… best best… bila laa nak makan ramai2 lak kan?

    26 Jun 2007, 09:18

  7. apis585

    isk rindu gak laa kat kak rose sapekate xwinduuuuuu…
    kak kuyan saya dah lame meninggalkan power system…sjak kje gomen ni wat paperwork aje xsentuh teknikal pon..kepala berkarat xhengat.sure nak solve simple functions pun dah lupe :(

    18 Jul 2007, 01:51


Add a comment

You are not allowed to comment on this entry as it has restricted commenting permissions.

May 2007

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Apr |  Today  | Jun
   1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31         

Search this blog

Most recent comments

  • oh, hensem nye, jehan miskin!!!!!!! Tahniah!!!!!!!!! 4 meetin jehan…......... by Arysha on this entry
  • i love this song too…thankz for the translate…i can;t do that!! by nuraini on this entry
  • Saya sokong apa yang telah Najmil Faiz lakukan. Bukan senang seorang yang dapat Gred 3 dalam SPM unt… by Tengku on this entry
  • Aiseh kak liza..malu la saya..hehehehhe by Bibi on this entry
  • isk rindu gak laa kat kak rose sapekate xwinduuuuuu… kak kuyan saya dah lame meninggalkan power sy… by apis585 on this entry

Blog archive

Loading…
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXIX