July 09, 2007

An inspiring teacher…

1) is the best thing a student can get…

2) can change the world

3) can bring out the best from within a student


- 3 comments by 0 or more people Not publicly viewable

  1. Bibi

    Hemm..u made me think about it kuyan…Am I an inspiring teacher??

    16 Jul 2007, 02:34

  2. kak liza

    assalamalalaikum kuyan,

    apa khabar, lama tak jenguk kuyan kat sini, kuyan…nie nak bagi tau…alhamdulillah kak liza baru dapat baby girl 23 June lalu, namanya shafira maisarah. kak liza sms kuyan hari tu dapat tak. Bibi bagi url kuyan…he he…sebab selama nie blog kuyan kak liza put put as favorite site kat pc kat office, kat rumah nie tak jumpalah pulak. terima kasih bibi.

    Utk pengetahuan kuyan bibi datang semalam, dia dah cun sekarang, slim gitu…jealous kak liza, bibi really shows her diet does work. For me Bibi is a good inspiring teacher, cara bibi terangkan strategi dia nak loose weight to memang berkesan ngan kak liza, which bibi bukan saja terang kan dengan baik strategi dia, tapi tunjukkan practically. Even mak masak punyak sedap2 untuk dia datang makan tengahari semalam, dia makan selected food jer. Tulah sejak pagi tadi kak liza macam rasa bersalah jer bila makan nasi banyak2…insyaAllah kak liza will jaga badan jugak…nie bila dah dapat anak ke 4 nie…terasa…badan tu…entah lah…

    to bibi thanks for coming yesterday…you did inspired me. see you this december with figure 58.

    16 Jul 2007, 17:30

  3. Bibi

    Aiseh kak liza..malu la saya..hehehehhe

    19 Jul 2007, 05:48


Add a comment

You are not allowed to comment on this entry as it has restricted commenting permissions.

July 2007

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Jun |  Today  | Aug
                  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31               

Search this blog

Most recent comments

  • oh, hensem nye, jehan miskin!!!!!!! Tahniah!!!!!!!!! 4 meetin jehan…......... by Arysha on this entry
  • i love this song too…thankz for the translate…i can;t do that!! by nuraini on this entry
  • Saya sokong apa yang telah Najmil Faiz lakukan. Bukan senang seorang yang dapat Gred 3 dalam SPM unt… by Tengku on this entry
  • Aiseh kak liza..malu la saya..hehehehhe by Bibi on this entry
  • isk rindu gak laa kat kak rose sapekate xwinduuuuuu… kak kuyan saya dah lame meninggalkan power sy… by apis585 on this entry

Blog archive

Loading…
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXIX