July 05, 2007

Amboi sedapnya pulut durian

Terubat rindu makan pulut durian…

Terima kasih Abg Bob!Durian mangkau pun, jadiklah…

..nasib baik Kak Yong power buat masak air…..power gilerrrrr…....

Sepanjang makan pulut durian kat umah Abg Bob, teringat kat Mama, sebab Mama tau itu favourite aku….malam aku tido tetiba aku rindu giler kat Mama, sampai menangis tak ingat nyer….

Yelah…bila aku landing je kat Mesia, dah sampai umah, Mama siap kasik aku makan pulut durian, dia simpan siap2 durian, pulut, santan, bila aku sampai…terus makan!!!


- No comments Not publicly viewable


Add a comment

You are not allowed to comment on this entry as it has restricted commenting permissions.

July 2007

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Jun |  Today  | Aug
                  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31               

Search this blog

Most recent comments

  • oh, hensem nye, jehan miskin!!!!!!! Tahniah!!!!!!!!! 4 meetin jehan…......... by Arysha on this entry
  • i love this song too…thankz for the translate…i can;t do that!! by nuraini on this entry
  • Saya sokong apa yang telah Najmil Faiz lakukan. Bukan senang seorang yang dapat Gred 3 dalam SPM unt… by Tengku on this entry
  • Aiseh kak liza..malu la saya..hehehehhe by Bibi on this entry
  • isk rindu gak laa kat kak rose sapekate xwinduuuuuu… kak kuyan saya dah lame meninggalkan power sy… by apis585 on this entry

Blog archive

Loading…
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXX