All entries for Wednesday 27 June 2007

June 27, 2007

Thanks Zaimah!

Follow-up to Milo from Aisha a.k.a Kuyan

for the Milo!

Masa tulis pasal Milo ni memang tengah kemaruk…ntah memenda tah tulis…tapi tak sangka Zaimah sudi pulak poskan Milo…

Thanks bebanyak teringat kat kita and Am…

Rindu nyer time kat Claycroft dulu…


1 2 3 4

Teringat lagu ni kat sekolah menengah duluuuu…terdengar pulak kat Radio IKIM…..bila dah jauh ngan Mama and Papa…sedihnya dengar lagu nih…...uwahhh nak balik Malaysia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1234 (Aris Ariwatan)

Satu… kasih yg abadi
Tiada tandingi dia yang satu
Dua… sayang berpanjangan
Membawa ke syurga kasihnya ibu

Tiga… lapar dan dahaga
Rela berpayahan setianya ayah
Empat… mudah kau ketemu
Berhati selalu beza antara
Kasih dan kekasih

Ibu kuingat dahulu
Menyisir rambut ku kemas selalu
Ayah menghantar ke sekolah
Bergunalah ilmu bila dewasa

Sayang dengar lagu ini
Untuk kau sandarkan buat pedoman
Jangan manis terus ditelan
Pahit terus dibuang… itu bidalan
Harus kau renungkan


June 2007

Mo Tu We Th Fr Sa Su
May |  Today  | Jul
            1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30   

Search this blog

Most recent comments

  • oh, hensem nye, jehan miskin!!!!!!! Tahniah!!!!!!!!! 4 meetin jehan…......... by Arysha on this entry
  • i love this song too…thankz for the translate…i can;t do that!! by nuraini on this entry
  • Saya sokong apa yang telah Najmil Faiz lakukan. Bukan senang seorang yang dapat Gred 3 dalam SPM unt… by Tengku on this entry
  • Aiseh kak liza..malu la saya..hehehehhe by Bibi on this entry
  • isk rindu gak laa kat kak rose sapekate xwinduuuuuu… kak kuyan saya dah lame meninggalkan power sy… by apis585 on this entry

Blog archive

Loading…
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXX