All entries for Tuesday 24 April 2007

April 24, 2007

Di sebalik semua

Kadang-kadang, apa yang kita nak, tak semestinya akan dapat….sebab Allah tak kasi….usahlah dipertikaikan…usahlah tak puas hati….kenapa?kenapa?kenapa org lain dapat aku tak dapat?Kenapa jadi camni kat aku?...

...ada hikmah di sebalik semua…kadang-kadang bila terfikir…org nak PhD, dapat PhD….tapi kenapa aku macam tak dapat je….rasa putus asa, rasa sedih….macam-macam aku rasa….tapi, tulah, memang aku nak tempis semua perasaan negative tu, cuma aku ni lemah-selemahnya….

iman aku sat jatuh, sat naik….

..kadang-kadang….aku rasa aku redha dengan semua yg terjadi…

....tapi bila kadang-kadang terkenang….membuak-buak di dada ni…rasa macam-macam….

Allah lebih tahu…semua yang berlaku…Allah jua yang Maha Tahu

...akan ku tempuh jua segala dugaan ini dgn sabar….memang payah…tapi aku cuba…


April 2007

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Mar |  Today  | May
                  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30                  

Search this blog

Most recent comments

  • oh, hensem nye, jehan miskin!!!!!!! Tahniah!!!!!!!!! 4 meetin jehan…......... by Arysha on this entry
  • i love this song too…thankz for the translate…i can;t do that!! by nuraini on this entry
  • Saya sokong apa yang telah Najmil Faiz lakukan. Bukan senang seorang yang dapat Gred 3 dalam SPM unt… by Tengku on this entry
  • Aiseh kak liza..malu la saya..hehehehhe by Bibi on this entry
  • isk rindu gak laa kat kak rose sapekate xwinduuuuuu… kak kuyan saya dah lame meninggalkan power sy… by apis585 on this entry

Blog archive

Loading…
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXX