All entries for Tuesday 17 July 2007

July 17, 2007

Unhappy

I am a very unhappy, sad and low self-esteemed person….I have no idea what to do with my life, and I am putting too much load on Am’s shoulder now…but I admire his patience…

...syukur sangat ada Am…

and I want to shout this out loud..

I love you Muhammad Amzani Mokhtar Annuar!!!


Kucing!!!

I love kucing…

I miss Posh (1994-2006)


Kenangan bersama kekal selamanya

Kenangan bersama kekal selamanya


Alhamdulillah

Follow-up to An inspiring teacher… from Aisha a.k.a Kuyan

Tahniah Kak Liza dapat baby…happy for you…and jealous…a lot…hehehe…

Takde fotopages ke?

Saya dah stop study..

Dah takleh gi dah…tak sure macamana future…

..Kak Liza ada idea?Hehehe…

Sekarang ni duduk terperuk kat rumah je…buat iklan…

And Bibi…acecece….makin kurus nampak…Aku gak yg gemuk…


July 2007

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Jun |  Today  | Aug
                  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31               

Search this blog

Most recent comments

  • oh, hensem nye, jehan miskin!!!!!!! Tahniah!!!!!!!!! 4 meetin jehan…......... by Arysha on this entry
  • i love this song too…thankz for the translate…i can;t do that!! by nuraini on this entry
  • Saya sokong apa yang telah Najmil Faiz lakukan. Bukan senang seorang yang dapat Gred 3 dalam SPM unt… by Tengku on this entry
  • Aiseh kak liza..malu la saya..hehehehhe by Bibi on this entry
  • isk rindu gak laa kat kak rose sapekate xwinduuuuuu… kak kuyan saya dah lame meninggalkan power sy… by apis585 on this entry

Blog archive

Loading…
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXIX