All 1 entries tagged Musicreview

No other Warwick Blogs use the tag Musicreview on entries | View entries tagged Musicreview at Technorati | There are no images tagged Musicreview on this blog

October 07, 2005

Best of Mawi AF3

Music front cover
Title:
WORLD!
Rating:
3 out of 5 stars
150000unit??!!!....Itu yang ori….kalu kira yg pirated pnyerh mau dah byk gella….tp aku tergolong dlm 150000 tu arh…album ini disyorkan especially kepada makcik2 dan nenek2 yg gila kat Mawi AF3 seperti makcik2 dan nenek aku….aku beli pon sbb mak aku minat Mawi….so, mmg fenomena btol arh mamat Felda sekor eih…papehal…good luck arh Mawi eik…jgn lupa daratan plak bila dah menjadi lebih besar nanti~

July 2021

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Jun |  Today  |
         1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31   

Search this blog

Tags

Galleries

Most recent comments

  • ini ah moi, di fort wyne indiana… i mahu pulang malaysia sambut raya dengan family…. dah 2 tahun tak… by ah moi on this entry
  • Bestnye korang dok oversea….. aku teringin gak…. nih… ada keja kosong ke kat mana2.. tolong sape nak… by Ila on this entry
  • Selamat Menyambut bulan Ramadhan kpada smua rakyat msia yg berada di luar negara…terutama skali raky… by Raqib on this entry
  • Aiyo don't type Malay I can only read "homesick by Edmund on this entry
  • I have to see this film. by on this entry

Blog archive

Loading…
RSS2.0 Atom
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXXI