October 13, 2005

Teringat raya kat Malaysia???!!!!

Wahai kengkawan yang menyambut hari raya….dah terasa homesick????!!!! Mari kita menambahkan homesick kita dgn mendengar lagu2 raya yang sudah tentunya menyentuh jiwa….download mp3 lagu raya di :
www.fungkur.org/download

- 4 comments by 0 or more people Not publicly viewable

  1. Edmund

    Aiyo don't type Malay
    I can only read "homesick

    16 Oct 2005, 01:58

  2. Raqib

    Selamat Menyambut bulan Ramadhan kpada smua rakyat msia yg berada di luar negara…terutama skali rakyat msia dan staff2 Kedutaan Besar Msia Di ROME Itali…..harap2 raya tahun nie korang dapat aa balik msia….aku kat sini tak balik msia dah nak masuk tiga tahun straight….raya kat msia skali je dalam masa 5 tahun nie….aduh sedih nyeee…..Salam Ramadhan…..assalamualaikum

    20 Sep 2006, 20:55

  3. Ila

    Bestnye korang dok oversea….. aku teringin gak…. nih… ada keja kosong ke kat mana2.. tolong sape nak tuko suke same suke eh? Ingat nak buat PHD kat sana…. tapi sape nak sponsor ek?

    04 Oct 2006, 08:31

  4. ah moi

    ini ah moi, di fort wyne indiana… i mahu pulang malaysia sambut raya dengan family…. dah 2 tahun tak pulang

    06 Oct 2006, 05:28


Add a comment

You are not allowed to comment on this entry as it has restricted commenting permissions.

October 2005

Mo Tu We Th Fr Sa Su
|  Today  | Nov
               1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31                  

Search this blog

Tags

Galleries

Most recent comments

  • ini ah moi, di fort wyne indiana… i mahu pulang malaysia sambut raya dengan family…. dah 2 tahun tak… by ah moi on this entry
  • Bestnye korang dok oversea….. aku teringin gak…. nih… ada keja kosong ke kat mana2.. tolong sape nak… by Ila on this entry
  • Selamat Menyambut bulan Ramadhan kpada smua rakyat msia yg berada di luar negara…terutama skali raky… by Raqib on this entry
  • Aiyo don't type Malay I can only read "homesick by Edmund on this entry
  • I have to see this film. by on this entry

Blog archive

Loading…
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXXI