All entries for Wednesday 04 October 2006

October 04, 2006

HmmMM…s006/07 acad year~

This blog has been inactive for about a year…dunno wether ade org view ke tak….wutever it is, Ramadan Mubarak….looking forward to Eid this year…aja2~


HmmMM..2006/07 acad year~

This blog has been inactive for about a year…dunno wether ade org view ke tak….wutever it is, Ramadan Mubarak….looking forward to Eid this year…aja2~


October 2006

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Sep |  Today  |
                  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31               

Search this blog

Tags

Galleries

Most recent comments

  • ini ah moi, di fort wyne indiana… i mahu pulang malaysia sambut raya dengan family…. dah 2 tahun tak… by ah moi on this entry
  • Bestnye korang dok oversea….. aku teringin gak…. nih… ada keja kosong ke kat mana2.. tolong sape nak… by Ila on this entry
  • Selamat Menyambut bulan Ramadhan kpada smua rakyat msia yg berada di luar negara…terutama skali raky… by Raqib on this entry
  • Aiyo don't type Malay I can only read "homesick by Edmund on this entry
  • I have to see this film. by on this entry

Blog archive

Loading…
Not signed in
Sign in

Powered by BlogBuilder
© MMXXI